Vadba na drogu ima res veliko prednosti in koristi za tvoje telo. Dobro se razmigaš, se zabavaš in narediš nekaj za svojo dušo in za svojo telo. Ampak … Ima vadba na drogu res same dobre strani in nič slabih? Zagotovo ne! Pred treningi je dobro, da spoznaš tudi slabe.

Modrice so in bodo

Saj si najbrž že velikokrat slišala, da se telo navadi in se ti modrice pri določenem gibu več ne delajo? To je čisto res in pričakuješ lahko, da po nekaj supermanih ne boš več opazila lis na stegnih. Kar pa malo manj rade omenjamo, je, da se z učenjem novih gibov pojavijo tudi nove modrice! Res jih ni toliko in niso niti približno tako grozne, kot na začetku, a ne pričakuj, da po nekaj letih ne boš dobila nobene več.

Ni najcenejši šport na svetu

Več kot treniraš, več boš zapravila za treninge. Ne zato, ker bi bile ure tako drage, ampak zaradi vseh drugih ”sladkorčkov”, ki pašejo zraven. To so delavnice, na katerih se učiš koreografij, posebnih zvrsti in seveda dodatno izpopolniš svoje znanje. To so številna oblačila, katerih si želimo vedno več in več. Morda so to čevlji, najudobnejše petke na svetu. Skratka, ko te ”potegne not”, rajši zapravljaš za to kot za nove kavbojke.

Ob večerih nimaš vedno časa

”Ne morem, nem na treningu!” Kolikokrat sem že izjavila te besede! Zdaj se mi vsi samo še smejejo. :) Moraš si vzeti čas za družino in prijatelje, moraš pa si vzeti tudi čas zase. In kaj je boljšega, kot preživeti uro ali dve ob dobri glasbi, v dobri družbi in narediti nekaj zase?

Kaj praviš, si še upaš na naslednjo uro vadbe na drogu? ;)

 

Madmeoisellka