Pred nekaj leti sem naredila izpit za motor in sem si eno malo zverinco tudi kupila. Verjamem, da se vam zdi, da ti dve stvari ne spadata skupaj, ampak… ali veste, kako težki so lahko motorji? Bala sem se dneva, ko mi bo motor padel in ga z vso svojo močjo ne bom mogla dvigniti. Odločila sem se, da bom delala na svoji moči, vendar fitnes se mi je zdel dolgočasen, zato sem morala najti neko drugo pot.

Na letošnji zabavi za dan žena sem lahko uživala v plesnem nastopu lepe dame iz Plesnega studia Mademoiselle. Imela je božansko postavo, njen ples je zgledal čudovito in pokazala je pravo moč s tem, ko se je cela dvignila na drog. Takoj sem se zaljubila v ples in kar je še več, našla sem si najbolj zanimiv trening za moč. Vzela sem kuponček, se prijavila in šla na svoj prvi trening.

Na začetku me je bilo malo strah, ker sem bila sama in sem začela nekje sredi sezone. Vendar, ko sem prišla, me je z mahajočim repkom pozdravil Grinč (šeficin kuža) in sem se popolnoma sprostila. Vse punce, ki sem jih spoznala, so zelo prijazne. Prostor je prijeten in se lahko počutiš kot doma.

Preoblekla sem se in stopila v malo dvorano. LET’S DO THIS!

Že par let se nisem nič ukvarjala s športom, tako da lahko uganete, kako naporen je bil prvi dan. Na začetku smo imele ogrevanje in po nekaj minutah tistega sem mislila, da bom umrla. Po kratki pavzi smo začele z plesom in je bilo zelo prijetno. Počasi sem se naučila osnovne korake in dobila občutek, kako elegantno bo to v prihodnosti, ko bom znala. Proti koncu smo imele seveda vaje za moč. Ja, bile so hujše kot vaje za ogrevanje, ampak nisem prišla sem zato, da bi se pritoževala ali pobegnila. Preživela sem svoj prvi trening in ponosno šla domov.

Naslednji dan, ko sem stokala od muskelfibra, sem ugotovila, da se še nikoli v življenju nisem tako dobro počutila. Zadovoljno, Ponosno, Polna Energije, Motivirano, Sproščeno, Samozavestno in najbolj pomembno Zdravo.

 

PS: Motor lahko zdaj dvignem. :)