S plesom na drogu sem se prvič seznanila na internetu. Zdelo se mi je super, vendar se zaradi visoke cene za vpis nisem odločila. Pred letom pa mi je sodelavka, ki ples obiskuje že dlje časa, predlagala, da zaradi svojih zdravstvenih težav, ki so bile takrat v razmahu, poskusim… Pa sem… In sem navdušena!

Prvi obisk je bil kar stresen, saj so bile tam same mlade punce, vendar je neugodje tekom vadbe splahnelo in uro sem končala z nasmehom do ušes. Sedaj plešem oz. bolje rečeno, plezam, eno leto in z vsakim treningom se bolje počutim! Vsak prihod v prijetne Mademoiselline prostore je pospremljen z nasmehom Tine in prikupnega psička Grincha, ki se nam včasih pridruži v garderobi ali na raztezanju:).

Uživam med simpatičnimi puncami, inštruktorica Mateja pa je zaradi pozitivne energije nezamenljiva. Uspehov vsake posameznice se tako iskreno razveseli, da je morebitna bolečina v trenutku pozabljena.

Najbolj uživam v elementih na drogu, plesni koraki na tleh mi še vedno niso preveč pri srcu, a sčasoma se bo tudi to spremenilo.

 

Tudi mož in otroka se ne čudijo več veselju, ko odhajam na vadbo, če pa sem posledično polna modric. :)

Brez sramu priznam, da mi je drog spremenil življenje, saj je ustavil pred menoj bežečo samozavest in samozaupanje, ki ju kljub vsem uspehom lovim že skoraj celo življenje. Očitno sta treščila v drog in tako smo se našli. Pa se počasi spoznavamo. :)

“Že to, da sem pristala na objavo tega zapisa in slike, je dokaz, da zelo napredujem. :) To sem želela deliti z vami in verjamem, da nisem edina, ki ji drog pomeni veliko več kot zgolj orodje za oblikovanje postave.”