Za ples ob drogu sem se odločila predvsem zaradi telesne dejavnosti, saj pri tej vadbi delajo vse mišice in ti dobesedno naredijo telo. Poleg tega pa je ples ob drogu vadba, ki ti da gracioznost in gradi samozavest, kar je zadetek v polno.

Na prvi trening sem prišla z mešanimi občutki. Mogoče sem imela v sebi kanček dvoma, da po treniranju nogometa in služenju vojaškega roka pa tole ni zame. Ker sem mamica, sem se bala tudi svoje nemoči in slabše kondicije po porodu. Dan po prvem treningu so me bolele mišice, za katere niti nisem vedela, da jih imam. A počasi se daleč pride. Včasih se čudim sama sebi: ”Koliko moči premore moje telo!” To se oblikuje na najlepši možen način in moji gibi v vsakodnevnem življenju so postali lepši. S feelingom.

Kadar se želim odklopiti, se zaprem v spalnico, vklopim glasbo in zaplešem. In ob vsem tem užitku dela celotno telo. Je sploh kaj, kar bi si ženska bolj želela?

V slabih petih mesecih me je Tina pripeljala do te točke, da sem od plesa na drogu postala odvisna. Ne le od plesa. Na treningih je med puncami posebna vez. Vse čutimo isto ljubezen do droga in do naše Tine. Torek zvečer je moj najljubši čas v tednu.

Tudi moj mož je navdušen. Pravi, da je tole najboljša naložba ever!