Od nekdaj sem bila športnica. Ni bilo trenutka v mojem življenju, ko ne bi nečesa trenirala, saj me šport dopolnjuje. Večino življenja, do začetka s plesom ob drogu, sem se posvečala borilnim veščinam in teku. Po zelo neprofesionalnem in dokaj nevarnem dogodku pri Capoeiri pa sem borilne veščine opustila, saj se, ironično, ravno tam nisem več počutila varno. Iskala sem šport, pri katerem se ne bom počutila ogroženo, želela sem se počutiti sprejeto in varno. Poleg tega pa sem iskala šport, ki bo zame dovolj zahteven, a hkrati sem želela še pridobiti na ženstvenosti in eleganci, katere mi je resnično primanjkovalo. Ker pa rada s svojimi hobiji rahlo izstopam, sem tako prišla do ideje, da bi trenirala ples ob drogu in ves ta čas, odkar ga treniram, svoje odločitve nisem niti enkrat obžalovala.

S prvim obiskom Mademoiselle sem bila pozitivno presenečena. Vse je bilo tako domače in sproščeno! Kakor, da bi vstopila v povsem drug svet. In tako je še danes. Vsakič, ko stopim skozi vrata studia, problemi in skrbi začasno izginejo. Vsak trening mi da voljo in me napolni z energijo za soočenje z novimi izzivi.

Na treningih sem spoznala veliko družabnih, klepetavih in prijaznih punc, ki dajejo studiu poseben pridih. Žal še nisem spoznala vseh inštruktoric, sem pa srečna, da je moje treninge do zdaj vodila Tina. Vsak trening, ki ga vodi, je poseben, saj se vidi njena strast do plesa ob drogu in s tem daje prav tako studiu kot treningom poseben žar. Je utrip samega studia s pomočjo ostalih inštruktoric ob njeni strani, katerih treningov bi se tudi nekdaj želela udeležiti, da spoznam tudi njih.

Nikoli si nisem mislila, da me bo tak šport kadarkoli tako prevzel. Treningi znajo biti na trenutke naporni, a se na telesu neverjetno obrestuje. Ni boljšega občutka kakor, ko ti po nekaj časa poizkušanja uspe narediti določen element. Vsak trening je poln malih in velikih zmag ob uspehih z elementi. Uspeh se vidi na dolg in na kratek rok, s podporo sočlanič in inštruktoric, ki ti vedno stojijo ob strani. Če sem čisto iskrena, dvomim, da ima vsak studio tako atmosfero. Pri Mademoiselle se počutim sproščeno, varno in sprejeto.