Si končno zbrala pogum za obisk tečaja plesa ob drogu, zdaj pa je že skoraj…junij? Res? Čas teče čisto prehitro! Glede na to, da je poletje čas dopustov, gibanja v naravi, kofetkanja na soncu po službi…se ti res zdi to dober čas, da v svoj urnik, enkrat, dvakrat ali celo trikrat napišeš nov trening? Moj odgovor je: SEVEDA! Ples ob drogu te bo najbrž tako navdušil, da se po par treningih zagotovo več ne boš obremenjevala z vprašanjem primernega časa, če pa boš ena redkih izjem, ki je ples ob drogu ne bo navdušil…boš pa to odkrila še pred dopustom. Plesa ob drogu se loti takoj, ko se ti ”zalušta” in ko si pripravljena na vstop v plesno dvorano. Če boš stvar prelagala, ti bo kasneje žal, da se stvari nisi prej lotila in tako že prilezla dlje! Ali še huje, se morda sploh ne boš spravila. Saj veš, september je kar naporen mesec po poletju in ne bo časa, potem bo tu že veseli december…

Noben čas ni napačen, da se lotiš plesa ob drogu. Dvo- ali tri- tedenski dopust po nekaj treningih te ne bo potisnil na začetek, saj si se s plesom in novim soplesalcem že seznanila, mogoče boš potrebovala kakšen trening ali dva, da padeš nazaj not. Poleti so skupine tudi manjše in lahko boš dobila več pozornosti, spoznala kakšne soplesalke že pred formiranjem novih skupin ob začetku sezone in seveda, tudi znala že nekaj malega zaplesati. Največkrat tako ali tako obžalujemo stvari, ki jih nismo storili in ne dovoli si, da bo ples ob drogu ta stvar.

Če torej premlevaš, ali bi vstopila v plesno dvorano ali ne… Nehaj premlevati! Vpiši se na trening, preizkusi ples ob drogu (brez pričakovanj in pustu, da te preseneti), tudi če je poletje in z njim dopusti že pred vrati. Čez par let si boš hvaležna!

 

Mademoisellka