Si? Potem dobro preberi nekaj novic, ki jih imamo zate. Še nisi? Potem pa res pozorno spremljaj naslednje vrstice, ki te bodo morda pripeljale do večurnega brskanja po spletni strani. Septembra se namreč prične nova sezona v plesnem studiu Mademoiselle, in kljub temu, da se naši plesni družini lahko pridružiš kadarkoli, je september odličen čas za nove začetke, poleg tega pa se v prvem tednu v studiu dogaja cel kup stvari, ki ti bodo pomagale spoznati ples ob drogu še preden se vpišeš na redni tečaj.

Prvi dogodek, ki se ga moraš udeležiti, je razstava ob izidu že tradicionalnega letnega koledarja (v torek, 4. septembra), s katerim prispevamo k zmanjševanju predsodkov, k sprejemanju plesa ob drogu kot športa in oblike umetnosti. Če rabiš motivacijo oz. brco v rit, se moraš udeležiti tega dogodka, saj boš dobila občutek, kaj vse lahko dosežeš s plesom ob drogu, kako lahko okrepiš telo in ga spraviš v vse možne neverjetne poze. Hkrati pa je dogodek tudi super priložnost, da začutiš energijo plesnega studia Mademoiselle, ki je več kot le prostor, kamor greš plesat in trenirat, temveč je tudi prostor druženja, sklepanja novih prijateljstev in nasploh prostor, kjer se lahko sprostiš in napolniš z energijo.

Naslednja dva dneva bosta posvečena dnevu odprtih vrat (klik na https://www.facebook.com/events/2005054223120182/ :)). Tu se lahko srečaš z nekaterimi osnovami vadbe, dobiš občutek, kako prvi treningi potekajo in morda spoznaš katero od svojih bodočih soplesalk. Če te skrbi, da vadba ni zate, da nisi dovolj močna, gibčna…ti bo ta trening na dnevu odprtih vrat pomagal premagati te strahove. Na začetku se namreč vse soočamo z takšnimi težavami, zato se ne obremenjuj, ampak se preizkusi v plesu ob drogu in odkrij to čudovito vadbo! Poglej si tudi treninge drugih vadb, ki bodo potekale te dni. Morda te pritegne tudi burleska, dancehall, twerk ali plesni dotik!

 

Mademoisellka