O plesu ob drogu sem prebirala že kakšno leto, preden sem se odločila preizkusiti vadbo. S prijateljicami smo na dolgo in široko debatirale, kako bi bilo pa to fajn probat, ampak ni bilo še pravega poguma. Malo dvomov je bilo zaradi še nerazširjenosti vadbe pri nas, pa tudi zaradi zelo malo moči v rokah in tudi negibčnosti nasploh. Ali bom to jaz sploh lahko? :) Pa je me je prijateljica motivirala, da vsaj poskusimo.

Vadbo sedaj obiskujem približno pol leta in občutki so res super. Vadbe so sproščene in kar je najbolj pomembno – napredujem korak za korakom. Mislim, da sem odkrila mišice, za katere do sedaj nisem vedela, da obstajajo :) Najbolj zanimivo mi je tudi to, kako težko je izvesti res lep eleganten gib in ga povezati z drugimi elementi. Zame prava umetnost, ker sem do sedaj obiskovala bolj aerobne vadbe.

Iz studia prihajam utrujena a z širokim nasmeškom… pa tudi na splošno se na drugih področjih počutim bolje. Imam več energije in več volje tudi do drugih načinov gibanja, npr. tek. Lahko bi rekla, da je moja samopodoba veliko boljša kot prej. Fino je narediti nekaj zase in se ob tem še zabavati.

 

Res lahko pohvalim vse punce – vaditeljice kot tudi ostale “učenke” – vzdušje je z vsakim obiskom bolj prijetno in domače.