Ja, pomlad je tu, z njo pa nekaj prostih dni, ki jih bomo morda tudi izkoristile za spomladansko čiščenje. Morda ni ravno naše najljubše opravilo, a ko ga povežemo z našimi potrebščinami za ples ob drogu, nam bo najbrž lažje :). Nasveti ti bodo zagotovo prišli prav, ne glede na to, ali uporabljaš samo eno športno torbo, ali pa svoje potrebščine prestavljaš z ene v drugo. Česa vsega se torej moraš lotiti?

Preglej svoje kompletke in druga oblačila

Super je, če je tvoja omara polna topkov in hlačk, ki ti odlično pristajajo in so v super stanju. Realno stanje pa je ponavadi daleč od tega. Naše telo se s treningi tudi spreminja in nekaj, kar nam je odlično pristajalo na začetku ”plesne kariere”, nam morda sploh ne bo več čez kakšno leto ali dve. Ne glede na to, ali si shujšala ali pa pridobila mišice. Na voljo imaš par rešitev – oblačila lahko podariš naprej, ali pa poskusiš sama ustvarjati. To lahko narediš tudi, če so nekatera oblačila že malo zdelana, in jih na tak način polepšaš in posodobiš.

Imaš še dovolj magnezija?

Če ga imaš in si z njim zadovoljna, super. Če ga zmanjkuje in razmišljaš o nakupu novega in tudi drugačnega, ti priporočam, da najprej prosiš katero soplesalko, ki uporablja drugačnega, če ti ga posodi. Tako veš že vnaprej, da boš zadovoljna z nakupom in dolgo časa uporabljala ta manezij.

Pa še nekaj drugih drobnarij

Poglej, če imaš v torbi rezervne elastike za lase, saj ti te na prihajajoče poletne dni lahko pridejo zelo prav. Pazi, da je torba tudi dovolj velika za brisačo, saj je ta tudi nepogrešljiva na vsakem treningu. So kolenčniki še v redu, si z njimi zadovoljna? Priporočam ti, da imaš v torbi tudi kakšen rezerven polnilec za telefon in zvezek, s katerim boš lahko dokumentirala napredek. Polnilec pa te reši, ko bi se rada fotografirala ali posnela, pa je baterija prazna! Za konec pa še…petke! Preveri, v kakšnem stanju so. Kakšne praske in podobne stvari lahko rešiš tudi sama s pomočjo močnega flomastra, ali pa si pogledaš kakšen ”diy tutorial”.

 

Mademoisellka

 

Viri:
https://www.polefitfreedom.com/essentials-pole-dance-fitness-gym-bag/ http://www.uniqueaerialists.com/pole-dancer-gym-bag-essentials/