Pred dvema letoma sem iskala šport, s pomočjo katerega bi sproščala odvečno energijo in skozi dan ob tako polnem urniku pridobljen stres, si oblikovala postavo in najpomembneje, ob njem uživala. Fitnes in aerobika sta postala – z eno besedo – dolgčas. Kot hrček na vrtečem kolesu počneš eno in isto. Nato sem v nekem članku zasledila njega. Ples ob drogu. Ob prvem obisku treninga sem vedela, da je to – to.

Največjo zmago sem doživela, ko sem se na drogu prvič obrnila na glavo. Uau! Jaz to zmorem! Nato je postajalo vse bolj zanimivo. V največje veselje mi je, ko osvojim nov element. Pri plesu ob drogu ni monotonosti, stagnacije. Vedno znova nadgrajuješ svoje znanje, pridobivaš na moči, tudi ko nek element osvojiš, ga naslednjič lahko narediš še lepše, še elegantnejše. Ples ob drogu zame ni le ples. Ali šport. Je nekaj, kar me tekom napornega dne žene naprej, ker vem, da me zvečer čaka trening. Naporen, a zame izpopolnjujoč. Če iščeš aktivnost, v kateri napora med treningom sploh opazila ne boš, saj boš toliko osredotočena na vaje na/ob drogu, si boš ob tem preoblikovala postavo, neznaaansko uživala in ob koncu treninga iz studia odšla z dvignjeno glavo, srčno priporočam obisk Plesnega studia Mademoiselle.

V studiu Mademoiselle mi je zelo všeč, ko na začetku treninga za ogrevanje odplešemo kratko koreografijo, v katerega je nekako trening za moč že vključen. Med treningom se vaditeljica po potrebi posveti vsakemu dekletu posebej in ta osebni pristop in skrb se mi zdita pri treningu zelo pomembna. Studio Mademoiselle ni le studio za ples ob drogu, ampak že kot neka družina, ki v tebi prebudi ples ob drogu kot šport, lifestyle, s poudarkom na ženstvenosti. Pozitivnim premikom na slovenskem trgu glede plesa ob drogu se lahko med drugim zahvalimo tudi studiu Mademoiselle, saj resnično prispevajo ogromno k razbijanju predsodkov.