Tereza Poljanič je poznana, simpatična voditeljica odlične serije oddaj z zdravimi in okusnimi recepti, ki smo si jo lahko ogledali na POP TV – Zdravo, Tereza!, hkrati je tudi avtorica knjig z istoimenskim naslovom.

​Pogumna Tereza se je odločila, da si bo svojo podjetniško in poslovno pot kreirala sama. Izbrala si je zdrav in kreativen način življenja, ki ga je začinila še s spremembo okolja, saj se je odpravila v Novo Zelandijo, kjer trenutno živi in ustvarja.

​​​Predvsem pa se je podala iz svoje cone udobja in je zato več kot prava sogovornica na temo samozavestnih žensk.

​​»To je ženska, ki ‘gura’ po svoje, ne glede na to, kaj ji pravi zunanji svet.«
V njenih očeh je samozavestna ženska tista, ki je hkrati samozadostna, ve kaj dela in verjame vase. Ali kot sproščeno pove: ​»To je ženska, ki ‘gura’ po svoje, ne glede na to, kaj ji pravi zunanji svet.«

Pri Slovenkah opaža oba pola: tako samozavest kot nesamozavest in ob tem pojasnjuje: »Z vsako generacijo najdemo močne ženske, ki inspirirajo tudi druge in tako postanejo nekakšne učiteljice.«

Po njenem mnenju so tukaj zelo v pomoč socialna omrežja, ki omogočajo, da se lahko povežemo kot ženske in smo skupaj močnejše.

Njen recept do samozavesti je predvsem v smeri izstopa iz svoje kože ali vatke, v kateri nam je udobno in se v njej skrivamo. Ko enkrat to naredimo, se bolje počutimo in začnemo delati nepredvidljive stvari, ki nam dajo nov zagon in dodatno samozavest.

Kako je Tereza Poljanič to lepo ubesedila, si oglejte v posnetku.

Če vam je bil prispevek všeč in želite še več tovrstnih vsebin (ki se že pripravljajo), se naročite na naš e-novičnik, da vam nadaljnje objave o samozavestnih ženskah ne uidejo.

Še bolj pa bomo veseli, če boste z nami delili tudi vašo izkušnjo in s tem prispevali k ozaveščanju ter spodbujanju samozavesti pri Slovenkah.

Z deljenjem tega prispevka lahko tudi ti pomagaš k ozaveščanju žensk in krepitvi samozavesti Slovenk.

Sprejmi se!
Povečaj svojo samozavest!
Prepričaj jih!