S studiom Mademoiselle sem se prvič srečala pred dobrim letom in že na vratih sta me pozdravila pozitivna energija in smeh. Takoj sem vedela, da je bil izziv začeti plesati ob drogu dobra odločitev. Sama sem se v tistem času znašla v precej zapletenem čustvenem labirintu, iz katerega nisem našla izhoda. Pole dance se mi je zdela super ideja, kar se tiče psihične in fizične zaposlitve. No, in od takrat je šlo samo še navzgor. Če sem bila še tako na tleh, me ni dvignil samo drog, temveč smeh punc, pogovori ter vedno pozitivna energija. Poleg treninga za telo, punce tukaj negujemo še svojo dušo. Da mi je ples ob drogu res pri srcu, sem ugotovila po daljšem premoru, saj sem se začela počutiti prazno, kot da nekaj manjka. Kaj kmalu prišla do spoznanja, da je to drog.

Sama najbolj uživam, ko mi po napornem treningu, neštetih ponovitvah element končno uspe. Super je tudi to, da kljub določenim korakom, ki jih moramo izvesti, še vedno ostaja svoboda za lastno telesno izražanje. Tinin perfekcionizem in odnos, ki sta hkrati strokovna ter prijateljska, nas silita in dvigujeta, da postajamo boljše, ne samo v disciplini kot taki, temveč tudi kot osebe. In zato sem ti, draga Tina, neizmerno hvaležna, :)

Kljub temu, da so moji obiski studia pogojeni s službo in ostalimi dejavnostmi, se trudim trenirati čim več, trenutno tam od 3-4x na teden. Opažam, da je z obiskom povezan tudi uspeh in v končni fazi tudi zadovoljstvo – večkrat treniram, boljše mi gre. Kot vsaka stvar, tudi ples ob drogu zahteva predanost, trde treninge in potem pride super rezultat. Sama ne najdem superlativov, ki bi opisali vse, kar so mi treningi dali – samozavest, spoznanja o sebi, o čustvih. Ko pridem na trening, pred vratih pustim vso dodatno prtljago, vse težave in napore ter samo plešem in uživam!

Ples ob drogu priporočam vsaki punci, ki je kdaj koli dvomila o sebi, o svojem telesu. Priporočam ga vsem, ki rabijo dober trening za sprostitev in uživanje. In kaj je najboljše, celotni paket se dobi v studiu Mademoiselle! :)))