Ples ob drogu me je vedno privlačil. Želela sem si ga tudi sama preizkusiti, ampak sem si govorila: » To ni zame, je pretežko, mogoče drugo leto.« Decembra 2016 sem končno zbrala dovolj poguma in se prijavila na prvi trening. Seveda me je bilo strah, pa ne toliko droga, saj se že celo življenje aktivno ukvarjam s športom, kot pa samega plesa, ker nisem prej nikoli plesala.

Na mojem prvem treningu smo se ravno učile koreografijo, ki so jo punce odplesale na novoletni zabavi. Poskušala sem jim slediti, vendar pa sem v prvi uri videla toliko novih elementov, da jih niti slučajno nisem uspela pravilno izvesti. (Očitno sem preambiciozna, kajti te elemente sem se seveda učila celo naslednje leto). Punce so bile zelo pozitivne in so me na koncu ure pohvalile, tako da sem domov prišla popolnoma navdušena. Domačim sem takoj želela pokazati, kaj vse smo delale na treningu, kar je seveda nemogoče brez droga! Kljub mojemu začetnemu zagonu sem na naslednje treninge odšla težje, borila sem se s svojo samopodobo in se spraševala, ali se bom kdaj res lahko popolnoma sprostila. Prvi meseci so bili zame polni izzivov, vendar sem se postopoma, s pomočjo super vzdušja v studiju, dobre energije in optimizma naše Tine, otresla dvomov in začela na treningih resnično uživati. Postopoma sem napredovala in priznam, da imam vsak teden več zagona in motivacije.

Ples ob drogu te prevzame, napolni z energijo, treniraš svoje telo in se ob tem noro sprostiš in nasmejiš. Je popolna kombinacija fizične vadbe in zabave. Vsaka ura plesa ob drogu, ki jo preživim z Mademoiseillkami, je zame umik od vsakdanjega napornega urnika. Je tista urica v tednu, ko se popolnoma odklopim, sprostim in regeneriram. Vsekakor bi ples ob drogu priporočila vsakemu dekletu.