Prekomerno sedenje prinaša negativne posledice, kot je in telesna zakrnelost. Čeprav skrbimo za telesno aktivnost dostikrat, pozabimo na pomen raztezanja.

Z raztezanjem mišice ostajajo prožne in močne, kar potrebujemo, da se v gibanju vsak sklep premika skozi svojo polno amplitudo. Sklepe ohranjamo zdrave in funkcionalne. Kar pomeni, da imamo potrebno mobilnost in lahko kvalitetno treniramo, izboljšujemo moč ter stabilnost svojega telesa.

Izboljšana mobilnost je tudi vzrok za boljše počutje, prepreči bolečine, ki so prepogosto vzrok za slabšo kakovost življenja.
Vabljeni, da se nam pridružite na on-line treningu raztezanja za ramena in hrbet.

Trening vsebuje sklop vaj, namenjen izboljšanju gibljivosti, zmanjšanju napetosti za boljše počutje, izboljšanju telesne drže. Trening vsebuje sprostitvene tehnike povezovanja moči uma, te bodo pomagale pri odpravljanju stresa in pripomogla k izboljšanju izvedbe vaj.

​Trening se izvaja v živo preko spletne kamere, kjer inštruktor nadzira pravilnost izvajanja vaj, da bo trening potekal kvalitetno, varno in učinkovito. Pridruži se lahko vsak, ne glede na raven predznanja. Veje bodo prilagojene glede na sposobnost in občutek udobja.

Prijava:
Obvezna prijava na e-mail: prijave@mademoiselle.si.

Cena:
Enkratni obisk na osebo 10€

Plačilo:
Plačilo se opravi po predračunu. Ko je prijava sprejeta, vam posredujemo račun, ki ga poravnate z bančnim nakazilom. Nato pošljite screenshot potrdila o plačilu na naš e-naslov. Ko prejmemo potrdilo o plačilu ali ko je plačilo razvidno, pošljemo povezavo na dogodek.

 Oprema:

  • udobna oblačila,
  • vadbena blazina,
  • elastični trak (neobvezno),
  • par joga kock (neobvezno),
  • brisačo,
  • plastenko vode.
​Trening poteka v živo preko aplikacije Google Meet. Če pri prijavi potrebujete pomoč, nas pokličite in bomo pomagali.