Z neštetimi treningi uničimo veliko stvari, Več treningov kot imamo in dalj časa kot plešemo, več stvari lahko na tej naši poti uničimo, pokvarimo, strgamo… in velikokrat tega sploh ne opazimo, saj se to zgodi čisto spontano. In ena od teh stvari so zagotovo…

NOGAVICE
Kar priznaj, da najprej sploh nisi vedela, od kje se nabirajo vse tiste nove luknje v nogavicah in strgani podplati. Kakšnih sploh ne opaziš, dokler ne oblečeš nogavic in vidiš, da nekaj ni v redu. Vse to ogrevanje, drsanje po tleh, floorwork itd., naredijo ne glede na vse kar hudo škodo tvojim nogavicam, zato se kar pripravi, da boš morala zalogo redno obnavljati.

VSE MOŽNO ZA BOLJŠI OPRIJEM
Ali gre za krpice, ali za magnezij, kadar nam drsi lahko teh stvari porabimo čisto preveč. Pa kupimo novo, ko prejšnja ne prime več dobro, pa se nam posuši magnezij…Zagotovo poznaš to zgodbo.

JAKNICE
Pa tudi druga oblačila. Ko pridobiš mišice, na mestih, ki jih prej nisi imela (predvsem kakšne roke in rame, pa tudi rit), se ti hitro zgodi, da te začnejo stara oblačila tiščati, se ti ne prilegajo enako kot prej. Mogoče si tudi že strgala notranji del kakšne jakne ali plašča, mogoče si preveč pocukala, ko si se oblačila. Ampak vse to je le del poti do tvoje sanjske postave in sanjskih sposobnosti.

Potem pa pridejo še na vrsto…

STEREOTIPI IN PREDSODKI
Vse plesalke si namreč želimo, da ne bi nikoli rabile opravičevati, zakaj plešemo ob drogu, pojasnjevati, da to ni enako striptizu, razlagati, zakaj smo za treninge oblečene tako kot pač smo… in to je ena najpomembnejših stvari, ki si jo želimo uničiti, kajne :)

 

Mademoisellka