Ko sem bila s prijateljico na kavi, je padla beseda o tem, kako smo že nekaj let v isti rutini (služba, otroci, …) in da že dolgo nismo bile na prvem mestu. Pa pravi: pejmo plesat ob drogu, ti nas prijavi in to je to, brez izgovorov. Naredila sem domačo nalogo in na netu izbrala informacije. Sploh ne vem točno, kaj je bilo, ampak spletna stran studia Mademoiselle me je najbolj pritegnila. Vse besede o plesu, treningih, samozavesti, ja to rabimo. Pisala sem Tini in že naslednji teden smo bile na treningu.

Celo otroštvo in mladost sem plesala, potem pa 18 let nič. Z leti sem postala malo bolj okorna, pozabljiva in strahopetna (kakšna stoja, lepo vas prosim). Ampak gre, super mi gre (za moja lastna merila). Učim se nekaj novega, raziskujem nove elemente in svoje zmogljivosti. Odlično, da pri vsem tem naredim še toliko za svoje telo in kondicijo. Da o inštruktoricah ne izgubljam besed. Vrhunske so! Najbolj poznam Tino in ona je odlična učiteljica, vse v enem: prijazna, stroga, energična… Ima poseben dar, da pri vsaki ugotovi, kaj dela narobe in z njenimi navodili vse osvojimo nove elemente.

Vedno komaj čakam na treninge in moje sotrpinke, ker smo se res ujele in fino se imamo in včasih se res težko nazaj držimo da se ne zaklepetamo. Skratka ples ob drogu je definitivno hrana za mojo dušo.