Če še ne poznate Urše Žorž, zagotovo poznate prireditev 500 podjetnic. Urša, je namreč ena od gonilnih sil tega dogodka, pa tudi organizatorka številnih drugih družabnih dogodkov in izobraževanj.
Urša se je namreč po 17 letih varne službe v podjetju Hit podala v podjetniške vode, kar jo je dodatno spodbudilo, da je morala še okrepiti svojo samozavest, ki je tudi v poslovnem svetu še kako pomembna.

​Kot pravi: »Samozavest nekaj kar človek izžareva. Samozavesten človek zaupa vase in ga mnenja drugih ne dotolčejo, saj kritiko vzame za dobro in se zaveda, da kdor kritizira, izraža le svojo bolečino. Samozavesten človek je v sebi pomirjen.

Opažam, da je v Sloveniji še posebej pri samostojnih podjetnicah še vedno prisotna majhnost, ponižnost in sramežljivost, čeprav imajo odlične izdelke in storitve. Se pa stanje tudi že iz leta v leto izboljšuje, saj je na to temo vse več delavnic, predavanj za delo na sebi…

Zagotovo nikoli nismo prestari za graditev samozavesti!«
Urša pa je v intervjuju nanizala tudi številne zanimive ideje, kako okrepiti in povečati samozavest, ki si jih lahko ogledate v video posnetku.

Če vam je bil prispevek všeč in želite še več tovrstnih vsebin (ki se že pripravljajo), se naročite na naš e-novičnik, da vam nadaljnje objave o samozavestnih ženskah ne uidejo.

Sprejmi se!
Povečaj svojo samozavest!
Prepričaj jih!