Na tečaj plesa ob drogu sem se prijavila iz radovednosti, kako se lahko rekreiram na bolj seksi način. Ples ob drogu je zelo intenzivna vadba, pridobiš boljše ravnotežje, fleksibilnost in močno povečano samozavest. Naslednji dan po vadbi garantirano nekaj »čutiš«. Kljub visoki intenzivnosti je ples ob drogu zelo zabaven. Kar naenkrat so obvezne kratke hlačke, vsakršna sramežljivost zaradi namišljeno debelih stegen kar izpuhti.

Trenutno obiskujem tečaj enkrat na teden, ker se v prostem času ukvarjam še z drugimi športnimi dejavnostmi, vendar sem zadovoljna z napredkom. Po 4 mesecih osnovnega tečaja sem pridobila spet nazaj svojo gibčnost in izboljšala gibalno koordinacijo svojega telesa. Najboljši občutek je, ko končno izpiliš potencialno težaven spin, za katerega si še en mesec nazaj mislila, da je nemogoč. Nič ni nemogoče!

Tudi plesni studio je prijeten in stilsko dodelan tako, da se punce počutimo več kot odlično in sproščeno. Tudi inštruktorice so vztrajne in nam skušajo gibe čimbolj razčlenit, da nam bodo bolj jasni. So odprte za vprašanja in rade priskočijo na pomoč. Spoznala sem tudi kar nekaj sotečajnic, ki skupaj premagujemo določene gibe in spine. Druga drugi se trudimo pomagati.

Ples ob drogu mi je pokazal, kako pomembna je vztrajnost, da popolnoma osvojiš določen gib. Bolj se zavedam tudi kooordinacije svojega telesa in seksapila, ki je zelo pomemben, da ga punce nikoli ne pozabimo.