Tina (twerk): Poleg tega, da se studio nahaja na lepi in hitro dosegljivi lokaciji, je glavni element, ki me je prepričal, sproščena ženska atmosfera, ki tu vlada. Urejenost studia in vedno pozitivno vzdušje pa dajeta občutek, kot da si tam doma.

Tina že skoraj dve leti poučuje twerk trikrat tedensko v manjši dvorani plesnega studia Mademoiselle. Kot verjeto že veš, naš studio od selitve dalje obsega kar dve dvorani in s tem ponuja prostor tudi drugim plesnim navdušencem. Plesni studio Mademoiselle namreč ni le prostor, namenjen učenju plesa ob drogu, temveč je skupnost, ki spodbuja k sprejemanju sebe, k pridobivanju samozavesti in širjenju dobre energije. Nad studiem tako niso navdušene le plesalke ob drogu. Prijetno in sproščeno vzdušje je v studio pripeljalo več plesnih zvrsti! Na začetku smo se lahko preizkusile še v twerku, sčasoma pa se je pridružilo še veliko več plesnih zvrsti, kot so burleska in dancehall, pa tudi re-shape vadba za vse, ki si želijo preoblikovati svoje telo in biti fit.

Toplina in profesionalnost plesnega studia Mademoiselle sta prepričali tako trenerje, ki najemajo dvorano, kot plesalke, ki treninge obiskujejo.

» V plesnem studiu Mademoiselle se počutim sproščeno. Dvorana mi nudi vse, kar potrebujem. Vedno je čista in pripravljena na uporabo. Predvsem sta mi všeč dve stvari – stransko ogledalo, saj se lahko vidimo z več strani, hkrati pa dvorano optično poveča in pa led luči, saj z njimi lahko ustvarimo posebno vzdušje. Vsi prostori v studiu so urejeni in čisti. Na tečaju sem vprašala tečajnike in so tudi vsi odgovorili pohvalno glede dvorane, « pravi Maya (dancehall).

Plesalka Nina pa dodaja: »Lokacija se mi zdi super, ko enkrat spoznaš malo okolico in najdeš, kje vse se da parkirati, je super. Fino je, da je zraven še Spar, če je katera pozabila, ali ni imela časa prej jesti, ali pa kaj nakupiti, npr. vodo za trening :). In pa da so čisto zraven tudi razni lokalčki, da se s puncami prej ali pa potem lahko dobimo se na pijači. Kolikor vem, so glede tega punce istega mnenja. Kar se pa dvorane tiče, pa je najprej že tabla z napisom in logotipom plesalke na drogu, ki te pospremi po stopnicah navzdol do dvoran, zelo vabljiva. Dobiš občutek, da je nekaj posebnega tam, kamor greš. Kar kliče, da se pridružiš in zaplešeš. Super je tudi ta predprostor z mizico in garderoba. Tako domače in sproščeno je, kot nek kotiček za pripravo na trening, hiter klepet in vse ostale priprave. Dvorana je zelo luštna, všeč so nam lučke, ki naredijo posebno vzdušje. Energija je enkratna v celotnem prostoru, počutimo se zelo domače in sproščeno in rade pridemo vadit v prostore.«

S svojo energijo privlačimo vse, ki si želijo pridobiti samozavest, ki si želijo to samozavest raziskati ali pa tudi pokazati. Hkrati pa vsem ponujamo tudi zasebnost, ki ne zagotavlja le sproščenosti, temveč nam pomaga tudi pobegniti od zunanjega sveta v svet plesa.

Urša (burleska): »V plesnem studiu Mademoiselle vlada odlična in močna ženska energija! Dobro se počutimo, ker smo odmaknjene od zunanjosti in se tako res lahko sprostimo. Ker nikogar ne motimo, lahko glasbo navijemo do konca in se res prepustimo plesu, zavese pa pripomorejo še k dodatni intimi. Studio je vedno čist in lepo urejen. V dvorani se dobro počutim, ker imamo dovolj zasebnosti, da vadimo nove plesne gibe brez nepovabljenih gledalcev. Všeč mi je, da je dovolj prostorna in polna ogledal, da vidimo, če smo usklajene in kaj počnemo narobe. Dvorana je prijetno topla in ravno prav velika, da v njej skupaj vadimo plesne točke. Všeč mi je, da so ogledala na dveh stranicah prostora, saj tako lažje nadziramo svoje gibe.«

Poleg tega lahko dvorano tudi najameš za svoje treninge. Morda le za kakšen termin ali dva, da izpiliš koreografijo, za katero doma nimaš časa, ali pa za reden tedenski trening, na katerem lahko vadiš vse, kar si želiš, sestavljaš koreografije in posnameš svoje ustvarjanje.

Kakšna pa je ta dvorana? Velika je 45 m2, na dveh straneh pa so tudi ogledala, tako da lahko svoje plesne gibe opazuješ z več kotov. Ima tudi garderobo, samo dvorano pa lahko zapreš z zaveso, tako da te pri treningu nihče ne moti.

 

Gotovo pa te zanimajo tudi cene. Cena za enkratni obisk je 20 € na uro, če pa si tečajnica plesnega studia Mademoiselle in obiskuješ mesečni trening, pa lahko dvorano rezerviraš že za 10 € na uro. Dvorano lahko najameš tudi za izvajanje tečaja, in to kar za celo leto. Cena mesečnega najema je 15 € na uro, letnega najema pa 10 € na uro. Torej, ne glede na to, ali si plesalka ob drogu, ki bi želela izpiliti svojo koreografijo, ali pa razmišljaš o najemu dvorane za poučevanje kakšne druge plesne zvrsti – prostori plesnega studia Mademoiselle te pričakujejo!

 

Mademoisellka