Kot že najbrž veš, se bo v soboto, 6. januarja, odvijača zdaj že tradicionalna Mademoisellina ponovoletna zabava. Lokacija je kar stalni prostor najboljših žurk, ki jih naš studio prireja, to je vsem dobro znan Mademoiselle plesni studio. Meni je ta zabava vsako leto ena izmed tistih nepozabnih, saj praznično vzdušje podaljša še za en teden, je tista zabava izven vedno zasedenega decembra, lažje si vzamemo čas in poklepetamo… Vse plesalke pa smo se tudi pridno pripravljale na nastope cel december, tako da lahko druga drugi pokažemo, kaj počnemo na posameznih stopnjah. Super motivacija, če si začetnica, saj vidiš, kaj vse te čaka z napredovanjem.

Če pa se še odločaš, če bi sploh nastopila, zbiraš pogum, ali pa te daje trema, imam par nasvetov zate. Zakaj je Mademoisellina zabava odlična priložnost, da se preizkusiš v nastopanju? Ker smo na zabavi samo me! Plesalke, ki se vsak dan soočamo s podobnimi problemi, ki vemo, kako je, če kdaj drog preveč ali premalo drsi, če kdaj ni naš dan, če nam nek element leži, ali pa ne leži. Vse smo na istem, vse nastopamo ena pred drugo…torej si v varnem in prijetnem okolju, kjer vse punce vejo, točno kako je. In če te kadarkoli mika nastopanje, je to najboljša začetna točka, kjer se ne rabiš obremenjevati z napakami.

Kaj pa lahko pričakuješ od zabave? Poleg odlične družbe in zabavnih klepetov te čakajo tudi nastopi vseh skupin, solo nastopi in tudi druge zvrsti, kot so twerk, dancehall in burleska. Za zabavo ni nobene klasične vstopnine, vse kar moraš narediti je, da spečeš nekaj sladkega ali slanega in prineseš 1 liter tebi ljube pijače. In to je to, saj bomo na tak način vse najboljše prispevale k organizaciji zabave in jo naredile nam nepozabno.

Se vidimo :)?

 

Mademoisellka