Bliža se že tradicionalna ponovoletna zabava z nastopi tečajnic vseh stopenj. Ne samo, da je zabava odlična priložnost za druženje s puncami, ki jih vsakodnevno srečuješ na treningih, lahko tudi pokažeš kaj znaš in se preizkusiš v poplesavanju. Vsako leto pa se nas veliko bori s tremo. Bi sploh nastopala? Ne, to ni zame! Nisem še dovolj dobra! Vse to so misli, ki preletijo marsikatero tečajnico, a čisto neupravičeno. Zakaj?

Prvič, na novoletni zabavi nas nastopa velika večina. Vsako drugo tečajnico zagotovo skrbijo iste stvari kot tebe, in najboljša stvar, ki jo lahko naredimo druga za drugo, je, da se s temi strahovi soočimo skupaj. Pa še lažje je zaplesati, če veš, da je skupina za tvojo prav tako malce živčna :).

Drugič, zabava je popolnoma zasebna. To pomeni, da na njej ne bo celega kupa gostov, ki z vadbo na drogu nimajo nič. Včasih je tiste sicer še lažje navdušiti, a prav ta zasebni krog je tisto, kar dela novoletno zabavo udobno in prijetno. Vsi, ki te bodo opazovali, vsak teden prav tako pridno trenirajo in zato zagotovo cenijo vložen trud v prav vsak nastop.

In še tretjič… ker se bomo imele super! Ravno to druženje, spodbuda in sproščen pogovor so stvari, ki zabavo vsakič raztegnejo do jutranjih ur. Zabave torej nikakor ne smeš izpustiti, zagotavljamo pa ti, da se boš na njej imela še boljše, če boš premagala strah in zaplesala ob drogu! Se torej vidimo? :)

 

Mademoisellka