Če nekdo obiskuje vadbo na drogu, zagotovo ni dolgočasna oseba. Po napornem treningu nam seveda ”zapaše” večerja in počitek ob dobri hrani, a klasični zmenki nam kmalu ne bodo dovolj. Včasih rabimo malo adrenalina, drugič uživanje in sprostitev, ne maramo pa rutine. Kakšne so ideje za zmenke, ki nas bodo zagotovo očarali?

Dan v adrenalinskem parku

Odpravita se v bližnji adrenalinski park in preživita dan ob preizkušanju moči in spretnosti. Nam je zagotovo ne manjka, kako se bo odrezala druga polovica, pa je vprašanje. :) Prej seveda preveri, kakšni izzivi te tam čakajo, in ne hodi tja en dan po napornem treningu. Mišice morajo biti spočite, da lahko pokažeš, kaj zmoreš!

Sproščanje v SPA centru

Kaj je tista svar, ki si jo najbolj želimo po dobrem treningu? Počitek in masažo! Namakanje v jacuzziju, sproščujoča masaža in uživanje v savni – vse to je recept za popoln dan po napornem treningu.

Večer na baletni predstavi

Ali katerikoli drugi plesni predstavi, če smo že pri tem! Cenimo estetiko, trud, ki je vložen v vsako predstavo in uživamo v spretnostih plesalk. Hkrati pa dobimo tudi dozo navdiha za naše treninge.

Popoldne na drsališču

Ta ideja je super za zimske dni! Težko smo pri miru, zato nas bo par ur pri isti stojnici s kuhanim vinom hitro dolgočasil. Drsanje nam je po drugi strani izziv. Zavijsta se v topla oblačila, izposodita si drsalke in preživita nekaj ur na ledu.

Plesni večeri

Naj gre za tečaj družabnih plesov in vrtenje v dvoje, poplesavanje ob najljubših glasbenih ritmih ali obisk novega kluba. Miganje nam bo vedno v veselje!

Na kakšne zmenke pa se ti najraje odpraviš? Se držiš klasike ali imaš raje neobičajne zmenke?

 

 

Mademoisellka

 

Vir slike: blog.pushandpole.com