Delavnice

RAZŠIRI OBZORJA!

Preizkušanje novih stvari in izpostavljanje novim izzivom širi naša obzorja.

Delavnice so namenjene odkrivanju, ustvarjanju, izpopolnjevanju in dopolnjevanju…

Drzni si poskusiti!

PLES OB DROGU KOREOGRAFIJA
PLES OB DROGU V PETKAH
LAP DANCE
CHAIR DANCE

Poslušam, vidim, čutim, sprejmem, rastem in se razvijam.

Delavnica

PLES OB DROGU KOREOGRAFIJA

Namen delavnice je pridobitev nove izkušnje, odkrivanje lastnega plesnega izražanja.
Na voljo sta dve delavnici, ki se med seboj razlikujeta po stopnji zahtevnosti.

ZAČETNI

Delavnica poteka 90 minut in vključuje lažje osnovne elemente ob drogu, elemente različnih zvrsti plesa, floor work. Zato je primerna  za začetnice z osnovnim znanjem elementov ob drogu, drugo plesno predznanje ni potrebno.

Za delavnico potrebuješ udobna oblačila, kot je majica s kratkimi rokavi, kratke hlače ali pajkice. Če imaš kolenčnike jih vzemi s seboj, prav tako plesne čevlje, vendar ti niso obvezni. S seboj prinesi brisačo in plastenko vode in če potrebuješ tudi sredstvo za roke, ki ti omogoča boljši prijem na drogu.

NAPREDNI

Delavnica poteka 90 minut in vključuje obrate na glavo t. i. “invert” elemente na statičnem in vrtljivem drogu vključno z elementi različnih zvrsti plesa in floor work. Zato je primerna za tiste, ki nimajo težav pri izvedbi elementov, kot so: visenje na zunanji nogi, “Outside leg hang”, visenje na notranji nogi, “Inside leg hang”.

Za delavnico potrebuješ, udobna oblačila, športni top, kratke hlačke, primerne za ples ob drogu. Če imaš kolenčnike, jih vzemi s seboj, prav tako plesne čevlje, vendar ti niso obvezni. S seboj prinesi brisačo in plastenko vode. Ne pozabi na sredstvo za roke, ki ti omogoča boljši prijem na drogu.

Obe delavnici nudita preplet elementov na drogu s plesnimi gibi različnih zvrsti plesa kot tudi floor work (elementi plesa na tleh). Povezovanje telesnega izražanja z notranjim zavedanjem tega gibanja, prepoznavanje ritma, najti stik s seboj, se sprostiti in prepustiti toku, postati glasbeno in čustveno povezana s plesom.

Delavnica

PLES OB DROGU V PETKAH

ZAPLEŠI V PETKAH

Naučite se, kako se počutiti samozavestno in udobno v petkah ob drogu! Ta delavnica bo obravnavala nekaj elementov ob drogu in preprostih kombinacij, ki vam bodo pomagale bolje spoznati svoje čevlje.

Stopnja zahtevnosti: Vse stopnje. Plesno predznanje ni potrebno. Delavnica je primerna za vse, ki imajo izkušnje in tečaje ob drogu obiskujejo minimalno tri mesece.

Kaj potrebuješ?
Športni top, majico s kratkimi rokavi, pajkice, ščitnike za kolena (obvezno), plesne čevlje s peto (škornji/gležnjarji/čevlji s trakom okoli gležnja, priporočamo čevlje znamke Pleaser), brisačo in plastenko vode ter magnezij za roke (oziroma sredstvo, ki ti omogoči boljši oprijem na drogu).

Delavnica

LAP DANCE

ODKRIJ SENZUALNOST! PREBUDI MAČKO V SEBI!

Posebna 90-minutna delavnica zapeljevanja! Postani elegantna, prefinjena, zapeljiva. Naj te preseneti lastna drznost. Na delavnici ti bomo pokazali, kako zapeljati, se gibati in izraziti svojo ženstvenost! Da bo, pravi Lap Dance s seboj, pripelji prijateljico. Saj se boš na njej učila in ji namenila zapeljevanje. Verjemi, zibanje v njenem naročju zna biti zelo zabavno. Nato pa svoje novo znanje poskusi doma.

Delavnica je vsekakor sproščena in zabavna namenjena vsem, ne glede na raven predznanja.

Kaj potrebuješ?
Prijateljico, da bosta plesali v paru. Pridi oblečena v udobnih oblačilih, priporočamo pajkice, nogavičke, če imaš kolenčnike, plesne čevlje/petke, brisačo in plastenko vode.

Delavnica

CHAIR DANCE

NEKAJ SAMO ZATE!

Delavnica, na kateri se posvetiš sama sebi. Chair Dance oziroma ples ob stolu je edinstvena izkušnja za vsako žensko.

Se ti je že zgodilo, da so tvoje misli odtavale? Si se, kdaj predstavljala zaplesati ob stolu? Še ne? Poskusi sedaj. Predstavljaj si sebe ob stolu, zapeljiva, neustrašna s predrznimi gibi plešeš na svoj najljubši komad. Dober občutek, kaj ne? Bodi neustrašna in zapleši z nami ob stolu na 90-minutni delavnici, kjer ti bomo pokazali razne plesne elemente in trike ob in na stolu ter te naučili preproste in zabavne koreografije.

Delavnica je namenjena vsem, ne glede na raven predznanja.

Kaj potrebuješ?
Udobna oblačila, priporočamo pajkice, nogavičke, če imaš kolenčnike, plesne čevlje/petke, brisačo in plastenko vode.

Prijave sprejema

Tina Perko, vodja

Tečajem vadbe na drogu se lahko pridružite kadarkoli v letu.