Najprepoznavnejša pionirka

z dolgoletno tradicijo in izkušnjami

Mademoiselle je vodilni studio, ki poučuje vadbo na drogu. Na slovenskem trgu Mademoiselle velja za pionirja, saj ima najdaljšo tradicijo vadbe-plesa na drogu, ki sega v leto 2009, ko je prvič odprla svoja vrata.

Močno si prizadevamo za predstavitev te športne discipline v umetniški in športni luči.

Obožujemo vadbo na drogu, zaradi nje je naše življenje boljše, zaradi nje imamo še več energije, da sledimo svojim sanjam in jih uresničujemo.

Ker je studio Mademoiselle prvi, ki je vadbo na drogu pripeljal v Slovenijo, nas zato še toliko bolj zavezuje poslanstvo – razvijati kulturo tovrstne športne discipline v Sloveniji.

Naše inštruktorice v Mademoiselle se redno izobražujejo in nadgrajujejo svoje znanje predvsem v tujini. Tako vedno znova navdušujejo z novimi elementi, s še bolj učinkovitimi tehnikami učenja in z raznimi enkratnimi tematskimi delavnicami , ki jih izvajajo tako domači kot tuji priznani profesionalci v vadbi na drogu.

Mademoiselle plesni studio je z vami že več kot 10 let

Radi imamo življenje

SPREJMI SE!

Pod svojim okriljem Mademoiselle združuje dekleta oziroma dame, ki jih motivira predvsem pridobitev samozavesti, moči in vztrajnosti. Vse, ki so dovolj samozavestne ali bi rade takšne postale, in vse, ki želijo uživati življenje, se rade družijo, so aktivne ter imajo ambiciozne cilje.

Pogosto pa manjka samodiscipline. Z vadbo na drogu se okrepiti ženstvenost, zapeljivost in eleganco, pridobi moč in vztrajnost. Vadba na drogu pa predstavlja tudi sprostitev.

V studiu Mademoiselle se zelo dobro počutijo, saj je vzdušje zelo sproščeno. Dekleta se med seboj povezujejo, podpirajo in sprejemajo – tako sebe kot svoje so tečajnice.

Tudi tiste, ki so na začetku najbolj zadržane, se sčasoma prav razcvetijo. Skupaj tvorijo nekakšno veliko družino, ki se pogosto druži tudi po treningih.